Στη Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ τηρούμε απαρέγκλιτα τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διατηρώντας τις πληροφορίες σου με ασφαλή τρόπο.

Σ’ εσένα ως μέλος του προγράμματος επιβράβευσης παραγωγών που προσφέρει η εταιρεία μας θα θέλαμε και με την προϋπόθεση της συγκατάθεσής σου να σε ενημερώνουμε και για τα εν γένει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Έλληνα παραγωγό.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να λαμβάνεις τέτοια ενημέρωση μια τέτοια επιλογή δεν θα επηρεάσει ούτε τη συμμετοχή σου αλλά ούτε και τα προνόμια που σου παρέχει το πρόγραμμα επιβράβευσης παραγωγών του οποίου είσαι μέλος.

Σε περίπτωση που θελήσεις να λαμβάνεις μια τέτοια ενημέρωση θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε αναφορικά με την σχετική επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και ειδικότερα:

1. Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων Ενημερωτικές των προϊόντων μας ενέργειες: Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σου (π.χ.όνομα, διεύθυνση, e-mail) προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σου με στόχο την ενημέρωσή σου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

2. Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων Θα διιατηρήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα για όσο χρόνο απαιτούν οι ανάγκες επικοινωνίας μας μαζί σου. Μετά από τρία (3) χρόνια από το τέλος του έτους της έναρξης της επικοινωνίας μας μαζί σου αυτά θα διαγράφονται χωρις αυτή η διαγραφή να συνεπάγεται και αυτόματη διαγραφή σου από το πρόγραμμα επιβράβευσης.

3. Διαβίβαση σε τρίτους Για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων στο πλαίσιο του παραπάνω σκοπού, ενδεχόμενα να χρησιμοποιήσουμε συμβεβλημένους και προσεκτικά επιλεγμένους από εμάς τρίτους, οι οποίοι θα ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία σύμφωνα με τις οδηγίες μας και με τους όρους σχετικών συμφωνιών. Μπορεί επίσης να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα σε εταιρείες του Ομίλου Bayer στο πλαίσιο και προς εξυπηρέτηση του σκοπού για τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε.

4. Πληροφόρηση για τα δικαιώματά σου σχετικά με τα προσωπικά σου δεδομένα Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από εμάς πληροφόρηση για τα προσωπικά σου δεδομένα, να έχεις πρόσβαση, να διορθώσεις, να διαγράψεις, να περιορίσεις αυτά, ή να εναντιωθείς στην επεξεργασία τους, ή να ασκήσεις το δικαίωμα φορητότητας σε αυτά. Επίσης, έχεις το δικαίωμα να προβείς σε τυχόν καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων από τη βάση μας, οπότε και θα προχωρήσουμε σε άμεση διαγραφή τους με εξαίρεση περιπτώσεις όπου η διατήρηση επιβάλλεται από το νόμο.

Για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσεις στη Διεύθυνση: Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ, Σωρού 18-20, 151 25, υπόψη Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τμήμα Υποστήριξης

Από σταθερό

Επικοινωνήστε από σταθερό με χρέωση μιας αστικής μονάδας
801 11 44550

Από κινητό

210 6844550

Ώρες εξυπηρέτησης

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 - 14:00

Περισσότεροι από 4.500 παραγωγοί είναι μέλη του BayWin

Το BayWin είναι το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης παραγωγών στην Ελλάδα

Εκμεταλλευτείτε τα προνόμια που αποκτάτε μέσω του BayWin

 

Πώς λειτουργεί το BayWin;

Μέσα από σύντομα επεξηγηματικά βίντεο μαθαίνετε: πώς να κάνετε εγγραφη, πώς να καταχωρείτε πόντους, πώς να εξαργυρώνετε πόντους και πώς να επεξεργάζεστε τα στοιχεία σας.