Τι είναι το BayWin;

BayWin: Η εμπιστοσύνη σας επιβραβεύεται

Η Bayer Hellas με το πρόγραμμα BayWin, ανταμείβει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του Έλληνα παραγωγού, για τη χρήση των φυτοπροστατευτικών της προϊόντων. Αγοράζοντας συγκεκριμένες συσκευασίες φυτοπροστατευτικών προϊόντων Bayer, θα βρείτε επάνω τους ειδικά διαμορφωμένα αυτοκόλλητα με την ένδειξη Bonus που στο εσωτερικό τους φέρουν ένα μοναδικό αλφαριθμητικό κωδικό, τον κωδικό Bonus. Κάθε τέτοιος κωδικός Bonus αντιστοιχεί σε ένα αριθμό πόντων ανάλογα με τη συσκευασία.

Με την εγγραφή σας στο BayWin, έχετε τη δυνατότητα να καταχωρείτε τους εκάστοτε κωδικούς Bonus, να συγκεντρώνετε πόντους και να εξαργυρώνετε τους πόντους αυτούς, επιλέγοντας τα δώρα που εσείς επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο, η Bayer ανταμείβει την εμπιστοσύνη που δείχνετε για τα προϊόντα της και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δώρα που πάντα θέλατε. Και το καλύτερο; Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν!

Με την καταχώρηση των κωδικών Bonus στον λογαριασμό που ήδη έχετε ή θα δημιουργήσετε στο www.baywin.gr, οι αντίστοιχοι πόντοι καταχωρούνται αυτόματα στον προσωπικό σας λογαριασμό, ενώ μπορείτε να τους εξαργυρώσετε εύκολα και γρήγορα μέσω της σελίδας μας ή τηλεφωνικά στο 801 11 44550 και να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας δώρα.

Χρησιμοποιώντας τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα της Bayer προστατεύετε την παραγωγή σας, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεστε αποκτώντας χρήσιμα δώρα τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας.