Προσωπικά δεδομένα μελών

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στη Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ τηρούμε απαρέγκλιτα τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διατηρώντας τις πληροφορίες σας με ασφαλή τρόπο και επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία μας στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης BayWin («BayWin»).

Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με τη συμπλήρωση της φόρμας υπαγωγής σας στο BayWin (π.χ όνομα, διεύθυνση, e-mail) αποκλειστικά προκειμένου για τη διαχείριση των υπηρεσιών και προνομίων που το BayWin σας παρέχει.

Ειδικότερα, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου για τη συστημική διαχείριση του BayWin (δημιουργία λογαριασμού χρήστη, εισαγωγή και καταχώρηση bonus codes), την παροχή σε εσάς υπηρεσιών επιβράβευσης και προώθησης σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες σας (τηλεφωνική υποστήριξη, ενημέρωση -ηλεκτρονική, τηλεφωνική, ή μέσω εκπροσώπου μας- αναφορικά με προϊόντα και υπηρεσίες μας συμβατές με τις δικές σας καλλιέργειες) στο βαθμό και την έκταση που μας τις έχετε δηλώσει, καθώς και προκειμένου για την εξαργύρωση των πόντων επιβράβευσης, συμπεριλαμβανομένης της παραγγελίας και αποστολής των δώρων σας.

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο παραμένετε μέλος του BayWin. Μετά την διαγραφή σας από το BayWin καθώς και μετά τον, για οποιονδήποτε λόγο, τερματισμό του προγράμματος, θα διατηρούμε τα στοιχεία σας για δύο (2) χρόνια από το τέλος του έτους που έλαβε χώρα η διαγραφή/τερματισμός. Μετά την παρέλευση του έτους τα στοιχεία σας θα διαγράφονται.

Τα παραπάνω χρονικά όρια δεν ισχύουν αναφορικά με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί προκειμένου για την πραγματοποίηση των παραγγελιών και αποστολών σε εσάς των δώρων επιβράβευσης, οπότε και θα ισχύουν τα χρονικά όρια διατήρησης που ορίζουν οι εκάστοτε ισχύοντες νόμοι που εφαρμόζονται τόσο αναφορικά με τις δικές μας υπηρεσίες όσο και αναφορικά με τις υπηρεσίες των τρίτων που χρησιμοποιούμε προκειμένου να σας παράσχουμε τα δώρα επιβράβευσης. Στην τελευταία περίπτωση, η διατήρηση των δεδομένων αυτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα γίνεται αποκλειστικά για το σκοπό συμμόρφωσης με τους σχετικούς νόμους.

Διαβίβαση σε τρίτους

Για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν, ενδεχόμενα να χρησιμοποιήσουμε συμβεβλημένους και προσεκτικά επιλεγμένους από εμάς τρίτους, οι οποίοι θα ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία σύμφωνα με τις οδηγίες μας και με τους όρους σχετικών συμφωνιών. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν παρόχους υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας του BayWin, προμηθευτές των δώρων επιβράβευσης, παρόχους υπηρεσιών αποστολής των δώρων επιβράβευσης. Μπορεί επίσης να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εταιρείες του Ομίλου Bayer στο πλαίσιο και προς εξυπηρέτηση των σκοπών για τους οποίους μας τα δώσατε.

Πληροφόρηση για τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς πληροφόρηση για τα προσωπικά σας δεδομένα, να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να διαγράψετε, να περιορίσετε αυτά, ή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους, ή να ασκήσετε το δικαίωμα φορητότητας σε αυτά. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε τυχόν καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τέλος, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς βεβαίως να επηρεάζεται η όποια επεξεργασία έλαβε χώρα πριν την ανάκλησή σας αυτή.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη βάση μας, οπότε και θα προχωρήσουμε σε άμεση διαγραφή με εξαίρεση περιπτώσεις όπου η διατήρηση επιβάλλεται από το νόμο.

Για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..